Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп планує незабаром обговорити з президентом Російської Федерації антиурядові протести в Білорусі.

Про це він заявив у вівторок, 18 серпня, під час виступу в Білому домі, передає Reuters.

Так, за словами Трампа, протести проти президента Олександра Лукашенка "виглядали в основному мирними".

"Це, безумовно, дуже великі протести, і вони здаються мирними", – додав американський лідер.

При цьому республіканець не повідомив будь-яких подробиць про те, коли він має намір провести переговори з Кремлем. Трамп додав, що також збирається поговорити на дану тему і з представниками інших держав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Трамп, фото: з вільних джерел
Трамп, фото: з вільних джерел

Варто зазначити, що Америка підтримує учасників антиурядових протестів у Білорусі та демократичні прагнення громадян республіки.

Про це американський президент Дональд Трамп заявив під час виступу у вівторок, 18 серпня, з нагоди столітньої річниці з дня ратифікації 19-ї поправки до Конституції США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Україна викликала посла в Білорусі через кардинальні зміни у відносинах між країнами. На такий крок Київ пішов вперше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі з'явився гігантський прапор Білорусі: "Віримо".

Також портал Знай.uа писав, що спостерігачів на дільницях у Білорусі почали судити – когось навіть двічі.