Колишній президент України Леонід Кравчук, який зараз очолює українську делегацію в Тристоронній контактній групі (ТКГ) по Донбасу, в бесіді з журналістами назвав єдиний спосіб завершення конфлікту на сході країни.

Читайте Знай в Google News!

На його думку, сторонам слід перейти до практичних кроків з врегулювання конфлікту: обміну полоненими і вирішення питань безпеки. Кравчук додав: "Нам треба тільки поважати один одного, поважати міжнародні норми і принципи життя. І розуміти Україну".

Леонід Кравчук, скріншот з відео
Леонід Кравчук, скріншот з відео

Великі сподівання Кравчук також покладає на введення вільної економічної зони на тимчасово окупованих територіях. "Ми повинні відновити цю землю. Прибрати міни з цієї території, прибрати зброю з цієї території і почати жити по-людськи", - додав колишній президент.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

30 Липня Кравчук погодився очолити делегацію в ТКГ замість Леоніда Кучми. Він виступає проти особливого статусу для Донбасу, але зазначив, що регіону можна дати "особливу систему управління". Пізніше Кравчук заявив, що Україна готова піти на низку компромісів на переговорах — наприклад, запропонувати створити в регіоні вільну економічну зону.

Леонід Кравчук, скріншот з відео
Леонід Кравчук, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"