В українській столиці сталася вельми сумна історія. Так, хитровигадані аферисти обдурили 81-річну пенсіонерку, яка проживає в Києві, майже на 100 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

"Зловмисниці представилися працівницями Пенсійного фонду. Сказали, що прийшли обміняти старі банкноти на нові. Внаслідок чого, жінка залишилася ні з чим", - йдеться в сюжеті.

"Мені соромно, що вони мене так обдурили, розумієте. Я все відчувала", - розповіла потерпіла Тамара.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Вона згадує, що за день до цього до неї додому зателефонувала жінка, яка представилася керівником Пенсійного фонду, мовляв, Уряд схвалив нову постанову, згідно з якою всім пенсіонерам треба замінити посвідчення, а заодно і поміняти старі гроші на нові. При цьому в банк пенсіонерам йти не треба, а тим, кому за 80 років, все зроблять вдома.

Варто також нагадати нашим читачам, що 80-річну мешканку Запорізької області шахраї позбавили великої суми грошей. Інцидент стався вчора, 17 серпня. Жительці Бердянська на стаціонарний телефон зателефонував невідомий і повідомив, що в ДТП постраждав її племінник і терміново потрібні гроші на лікування і операцію.

Жінка віддала 1200 доларів США і 67 тисяч гривень шахраєві і лише потім зателефонувала родичам, від яких дізналася, що з племінником все гаразд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, до Запоріжжя повернулися лихі 90-ті - бритоголові братки, рекет і "криша" для бізнесменів.

Як повідомляв Знай.uа, у НБУ придумали нові податки і штрафи для українців: повний список змін.

Знай.uа писав, шахраї атакували українців у мережі липовими "акціями", кіберполіція викрила масштабну злочинну мережу.