У середу, 19 серпня, Печерський районний суд прийняв рішення повторно заарештувати колекцію картин п'ятого президента України Петра Порошенка.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив адвокат колишнього президента Ілля Новіков, передає видання "Укрінформ".

"Печерський райсуд повторно прийняв рішення про арешт майна, який був скасований Київським апеляційним судом", - зазначив Новіков.

Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За його словами, це свідчить про те, що офіс генпрокурора "в координації з іншими структурами вирішили продовжувати те, що вже почали".

Раніше повідомлялося про те, що до справи про картини Порошенка можуть повернутися. У фракції "Європейська солідарність" кажуть, що ДБР і Генпрокуратура працюють тепер за вказівкою з офісу президента, оскільки виборцям Зеленського подобається, коли відкривають нові справи проти Петра Порошенка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський прокоментував рішення суду про арешт картин з приватної колекції Петра Порошенка. Так, Київський апеляційний суд скасував арешт колекції з 43 картин колишнього президента. Постанова суду оскарженню не підлягає.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд вдруге не зміг обрати запобіжний захід Порошенку і оголосив перерву в засіданні.

Також портал Знай.uа писав, що експрезидента Петра Порошенка звинуватили у державній зраді