Температура повітря в Україні залишиться досить високою. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. У більшості регіонів України збережеться спекотна погода. Найспекотніше буде в східних областях нашої країни, тут стовпчики термометрів покажуть до + 34 градусів. Також встановиться спека і в інших регіонах нашої країни. Зокрема, на півдні до + 33, в центрі до +30, а в північних областях України до +32.

Однак на втіху українцям, знемагаючим від спеки, прийдуть дощі. Причому накриє зливами значну частину України. В першу чергу, грозових злив слід очікувати на Заході і півночі нашої країни. Крім того, грозові хмари торкнуться частина центральних і південних областей нашої країни. Дощі пройдуть по лінії від Харківщини до Дніпра, зачепивши Миколаївщину.

Погода в столиці завтра очікується мінлива. Ранок буде сонячним і безхмарним, а ось вдень є ймовірність дощу з грозою. Грози можуть зачепити всі райони Києва. Жителям столиці доведеться приготуватися до спеки, повітря прогріється до +32 градусів. Діденко попередила, що вже з завтрашнього дня спека трохи спаде, проте вже в неділю слід очікувати чергового підвищення температури до +30 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.