У Білорусі тривають масові протестні акції, які збирають величезну кількість людей. У великих містах люди виходять десятками, а в Мінську – і сотнями тисяч. При цьому протести жорстко придушуються владою Білорусі, а Олександр Лукашенко закликає людей до розсудливості. Також Лукашенко різко висловився про лідерів сусідніх держав і заходу, які, на його думку, підігрівають протестну активність. У список "попереджених" потрапив і президент України Володимир Зеленський. Про це він заявив під час засідання Ради безпеки, передає БЕЛТА.

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Лукашенко заявив, що українці також винні в тому, що відбувається в Білорусі. На його думку, все відбувається з подачі зарубіжних лідерів. У зв'язку з цим Лукашенко попередив іноземних президентів, у тому числі і Володимира Зеленського, про те, що він може понести відповідальність за те, що відбувається на території Республіки Білорусь.

Лукашенко впевнений, що за протестами стоять зарубіжні лідери. Тому були приведені в повну бойову готовність війська Білорусі на західному кордоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадавши, білоруські силовики викидають форму, а слідчі подають у відставку.

Як повідомляв Знай. ua, білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.

Також Знай. ua писав, що Лукашенко ввижаються прикоритники, нацисти і шарлатани з України.