Українського воїна, добровольця Руслана Карпеця у тривожному 2014 році було поранено в Дебальцево під час ворожого обстрілу з "Градів". Хлопцеві відірвало руку і поранило ногу, в результаті чого він переніс 54 операції під загальним наркозом. Днями його серце зупинилося.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації в мережі Facebook написав лікар Першого добровольчого госпіталю імені Миколи Пирогова Віктор Панфілов.

Публікація Віктора Панфілова, скріншот: Facebook
Публікація Віктора Панфілова, скріншот: Facebook

Публікація Віктора Панфілова, скріншот: Facebook
Публікація Віктора Панфілова, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дорогі брати і сестри, після тривалої хвороби помер наш прихожанин воїн-доброволець Руслан Карпець. Під час ворожого обстрілу з великокаліберної зброї (з Градів) у вересні 2014 року в Дебальцевому йому відірвало руку і поранило ногу. Під час лікування наслідків поранення він переніс 54 операції під загальним наркозом... Поховають героя 20 серпня в с. Духів на місці спочинку батька", - розповів Віктор Панфілов.

Варто також нагадати нашим читачам, що на Прикарпатті попрощалися із загиблим учасником АТО. Повідомляється, що 6 серпня у Більшовцівській ОТГ провели в останню путь учасника АТО, майданівця, добровольця, жителя Більшівців Олександра Возняка.

Попрощатися з українським воїном приїхав командир батальйону Кульчицького полковник Віктор Толочко, хороший друг загиблого, уродженець Більшівців, командир другого добровольчого батальйону НГУ Андрій Тірон, побратими по зброї, представники Галицького районного об'єднання воїнів АТО, а також учасники АТО з Більшівців та інших населених пунктів району.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, воїн розповів про безчинства окупантів під час перемир'я на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, на Прикарпатті поховали загиблого бійця АТО-прапор на труні, бойові товариші та море сліз.

Знай.uа писав, франківський Макгрегор здобув перемогу в престижному турнірі з ММА-гарматні удари і домінація в стійці.