Російський опозиціонер Олексій Навальний на даний момент, як відомо, знаходиться в реанімації Омської лікарні з підозрою на отруєння. До посадки на літак до Москви Навальний встиг завершити багато справ у Томську.

Російські ЗМІ повідомляли, чим займався скандально відомий політик до того, як опинився в комі.

13 серпня ввечері Навальний прибув до Новосибірська, як повідомила співробітниця його місцевого штабу Олена Носковець. Увечері 14 серпня він побував у штабі, поспілкувався з волонтерами і співробітниками, обговорив разом з ними місцеві вибори. На даний момент регіональний штаб працює на кампанію незалежної коаліції кандидатів у міськраду "Новосибірськ 2020".

17 серпня політик відправився в Томськ, де зустрічався з кандидатами в гордуму - головою його штабу Ксенієм Фадєєвою і Андрієм Фатєєвим. За даними ЗМІ, Навальний займався розслідуванням, що стосувався депутатів міськради від"Єдиної Росії". Там його команда знімала особняки місцевої еліти.

Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

20 серпня близько 8 ранку за місцевим часом Навальний вилетів до Москви рейсом авіакомпанії S7 № 2614, перед цим випивши чай в "Віденській кав'ярні" в аеропорту. На даний момент кав'ярня закрита, ведеться перевірка.

Нагадаємо, раніше на Навального робили замах? Російського опозиціонера екстрено госпіталізували з літака - просто пив чай.

Як повідомляв портал "Знай.uа", свідок "отруєння" Навального розповів, що сталося насправді: "розумію, якийсь Кіпіш..."

Також "Знай.uа" писав, що з Навальним: опозиціонера не вводили в кому, до нього не підпускають лікаря.