В українському Маріуполі 19 серпня сталося кілька випадків, пов'язаних з укусами. Перший відноситься до 9-річної дівчинки, яка об 11 годині на вулиці Гонди була вкушена конем. Дитина годувала її і тварина згодом вкусила дівчинку за пальці.

Читайте Знай в Google News!

Вона була доставлена в міське територіальне медичне об'єднання здоров'я дитини і жінки.

Кінь, скріншот: Youtube
Кінь, скріншот: Youtube

Другий же випадок стався приблизно через п'ять годин після першого, на вулиці Карпінського від укусу постраждала офіцер патрульної поліції. Однак примітно те, що постраждала співробітниця правоохоронних органів від 16-річної дівчинки. Юну наркоманку намагалися затримати і вона в пориві люті вкусила поліцейську за плече. 27-річного офіцера доставили в міську лікарню №4, на плечі у неї залишилася Укушена рана.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 324 Кримінального кодексу України. Про це повідомила прес-служба поліції Маріуполя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Подольська розкрила деталі пережитих нападів: справі перешкоджає заступник генпрокурора Мамедов. Днями в Києві відбулося кілька акцій підтримки жінки.

Як повідомляв " Знай.ІА", поспішайте забрати кошти, всі українські банки закриваються-в НБУ виступили із заявою. Цими вихідними, 22-24 серпня, українські банки будуть закриті у зв'язку зі святкуванням Дня Незалежності України.

Знай.ІА писав, що розвиток зеленої енергетики в Україні зменшує можливості політичного шантажу з боку Росії-експерт.