Жовтий Київ, помаранчевий Львів та червоні Чернівці: карантин знову перемалював карту України

У четвер, 20 серпня, в уряді переглянули карантинні зони та змінили їх у залежності від епідеміологічної ситуації. Червону зону карантину розширили. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Вже не до сміху: Притула запропонував підняти киянам тарифи

Нещодавно шоумен Сергій Притула оголосив про завершення своєї кар'єри коміка, заради участі у виборах мера Києва. З того часу про його наміри на посаді столичного голови було відомо досить небагато. Однією з останніх ініціатив Сергія Притули стала відверто непопулярна серед киян ідея перерахунку вартості житлово-комунальних послуг.

Сергій Притула: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук
Сергій Притула: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Facebook оголосив війну анархістам: видалятимуть сторінки, групи та Instagram-акаунти

Компанія Facebook розпочала боротьбу з пабліками, групами та Instagram-акаунтами, пов’язаними з "анархістськими рухами,
що підтримують насильницькі дії на протестах". Таке рішення ухвалили на тлі тривалих виступів проти расизму та поліційної жорстокості.

Рожева вода — під Одесою вибухнула красива Екокатастрофа

Куяльницький лиман, який знаходиться за три кілометри від узбережжя Одеської затоки Чорного моря і в 8 км від центру Одеси, замість звичайного і звичного блакитно-зеленого кольору води, виявився яскраво-рожевим. Еколог Сергій Гуцалюк пояснив, що це відбувається через рівень води, концентрацію солі в Лимані та температурний режим.

Куяльницький лиман, скріншот: Youtube
Куяльницький лиман, скріншот: Youtube

Меркель і Макрон заявили про підтримку Навального: готові надати притулок і захист

Меркель і Макрон заявили про готовність забезпечити Навальному лікування та безпеку на території Європейського союзу. Президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель заявили, що їхні країни готові надати лікування і допомогу політику Олексію Навальному. Про це вони розповіли на спільній пресконференція.

Емманюель Макрон і Ангела Меркель, фото: Getty Images
Емманюель Макрон і Ангела Меркель, фото: Getty Images