У віці 87 років помер батько Марини Порошенко, дружини експрезидента України Петра Порошенка Анатолій Переведенцев. Причина смерті офіційно не розголошується

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Апостроф.

Дата і час прощання з померлим буде визначена найближчим часом. Організацію похорон взяв на себе особисто Петро Порошенко.

Петро Порошенко, фото Facebook
Петро Порошенко, фото Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Увечері 20 серпня у дворі будинку на вулиці Грушевського, де Переведенцев жив з дружиною, матір'ю Марини Порошенко Людмилою, помітили групу людей, серед яких вдалося упізнати Марину Порошенко і її сестра Аллу.

Анатолій Михайлович Переведенцев народився 13 березня 1933 року. За своє життя він досягнув доволі високих посад на державній і дипломатичній службах: він був заступником міністра охорони здоров'я УРСР, а також радником посла СРСР в Монголії в 1985-1988 роках.

Марина Порошенко, фото: Громадське телебачення
Марина Порошенко, фото: Громадське телебачення

Це не єдина втрата у родині Порошенків за останній рік. Так, 16 червня пішов з життя батько п'ятого президента України, колишній депутат Вінницької облради Олексій Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко стане прем'єром вже восени, - експерт.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Європейська Солідарність" змінила позицію Порошенка на 180 градусів: на чому попався екс-президент.

Також портал Знай.uа писав, що експрезидента Петра Порошенка звинуватили у державній зраді.