Економічний експерт Юрій Атаманюк став гостем студії 112 каналу. Атаманюк зробив досить цікавий прогноз щодо політичного майбутнього України. На думку експерта, вже найближчим часом в Україні може змінитися прем'єр-міністр, і місце Дениса Шмигаля займе колишній президент України Петро Порошенко.

Відповідаючи на запитання про місцеві вибори, які пройдуть найближчої осені, Отаманюк дав глибший прогноз. На його думку, партія "Слуга народу" буде тільки втрачати. Атаманюк зазначив, що" вільний електорат "і розчаровані в Зеленському і його партії люди забезпечать підтримку ОПЗЖ, партії Шарія і"європейської солідарності". Експерт вважає, що коаліція між "слугою народу" і "Європейською Солідарністю" є вже зараз, і надалі співпраця буде тільки поглиблюватися.

Атаманюк заявив, що план "Слуги народу" буде простим – зробити дострокові тільки парламентські вибори. У цих умовах Петро Порошенко отримає посаду прем'єр-міністра. "Тому якщо мова йде про якісь зміни в країні, потрібно робити дострокові вибори і президента, і парламенту. Це буде чесно", - резюмував Юрій Атаманюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося про те, що до справи про картини Порошенко можуть повернутися. У фракції "європейська солідарність" кажуть, що ДБР і Генпрокуратура працюють тепер за вказівкою з офісу президента, оскільки виборцям Зеленського подобається, коли відкривають нові справи проти Петра Порошенка.

Нагадаємо, Андрій Пальчевський прокоментував рішення суду про арешт картин з приватної колекції Петра Порошенка. Так, Київський апеляційний суд скасував арешт колекції з 43 картин колишнього президента. Постанова суду оскарженню не підлягає.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд вдруге не зміг обрати запобіжний захід Порошенку і оголосив перерву в засіданні.

Також портал Знай.uа писав, що екс-президента Петра Порошенка звинуватили у державній зраді