Російський опозиційний діяч Олексій Навальний продовжує знаходитися у комі у російській лікарні. Хоча його пропонували і планували перевезти до німецької клініки Шаріте, російські медики стверджують, що наразі пацієнт нетранспортабельний. У зв'язку з цим в Омьк прибули німецькі спеціалісти на реанімаційному літаку — начебто вони вже увійшли у палату до Навального.

Про це заявив голова штабу Навального Леонід Волков в інтерв'ю міжнародному новинному агентству Reuters.

Раніше про запрошення іноземних медичних спеціалістів заявляв головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Олександр Мураховський:

"Ми запросили і німецьких фахівців, які прибули до Омська на реанімаційному літаку, щоб вони у нас в клініці ознайомилися зі станом пацієнта, з результатами досліджень".

Проте близькі Навального скаржаться, що їх не пропускають до німецьких фахівців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олексій Навальний, скріншот з відео
Олексій Навальний, скріншот з відео

У відділенні МОЗ Омської області журналістам розповіли, що лікарі оцінюють стан Навального як важкий. "Його стан важкий, він перебуває в реанімації ЛШМД № 1. Працюють фахівці всіх профілів, щоб встановити діагноз, з'ясувати, що з ним. Взято всі аналізи, проведено всі обстеження", - повідомили в пресслужбі відомства.

Характерно, що осійські лікарі відкидають версію про отруєння і стверджують, що причиною коми стало порушення обміну речовин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Навального робили замах? Російського опозиціонера екстрено госпіталізували з літака - просто пив чай.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко забарикадувався в Білорусі і нікого не впускає, але... готовий до діалогу.

Також Знай.ua писав, що свідок "отруєння" Навального розповів, що сталося насправді: "Розумію, якийсь кіпіш..."