У місті Мелітополь з введенням карантину і обмежувальних заходів, похід до банку перетворився на справжнє пекло. Мелітопольці в одному з відділень Ощадбанку спостерігали реальне жахіття.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Риа-Мелитополь".

Далеко не всі можуть подужати величезні черги, особливо пенсіонери. Літнім людям стає дуже погано. А як відомо, саме люди старшого віку є основними клієнтами банку. Наприклад, пенсіонери оплачують комунальні послуги в банку.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким чином, банк піддає людей у віці смертельній небезпеці, адже саме вони є вразливою групою і ризикують заразитися на коронавірус.

Проте, схоже, що така ситуація мало турбує адміністрацію банку. Мало того, що у зв'язку з карантином клієнти повинні очікувати своєї черги на вулиці, так ще кілька дрібних відділень в Мелітополі закрили. Банкомати також законсервували.

Варто також нагадати нашим читачам, що ПриватБанк вирішив відмовитися від необхідності карти і пароля в процесі оплати. І вперше в Україні замість них хочуть ввести спеціальні біометричні платіжні термінали працюють з технологією FacePay24, яка дозволить здійснювати оплату за допомогою обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, оплата без карт і паролів у ПриватБанку: що пропонують натомість.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк підклав свиню українцям під час пандемії.

Знай.uа писав, з ПриватБанку масово тікають клієнти, терпіти немає сил.