Погода на 23 серпня в Україні буде визначатися атмосферним фронтом, який прийде з Центрально-Західної Європи. Однак просуватиметься він доволі повільно, тому опадів слід очікувати лише на Заході, в решті ж регіонів зберігатиметься суха й спекотна погода.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook синоптикиня Наталка Діденко.

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

23 серпня, на День нашого Прапора, у західних областях фронт трохи знизить високу температуру повітря до +24+28 градусів. Також там можна очікувати дощ і грози.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На решті території України 23-го серпня очікується суха погода з температурою повітря +25+30 градусів.

Однак атмосферний фронт може просунутися куди далі вже в понеділок — тому опади можуть спостерігатися навіть в Києві та Одесі. Проте в неділю жителі столиці можуть розраховувати на чисте небо.

Над Німеччиною-Польщею зараз висить атмосферний фронт. Фото. Завтра, на День нашого Прапора, цей фронт підійде до...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 22 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.