Призидент України Володимир Зеленський під час інтерв'ю Euronews повідомив, що Олександр Лукашенко буде готовий до нових виборів лише в тому випадку, якщо буде впевнений у своїй перемозі.

Читайте Знай в Google News!

На місці білоруського лідера Зеленський точно б провів повторне голосування і запросив міжнародні групи в якості спостерігачів.

Ці зауваження з боку президента України прозвучали після заяви Єврозоюзу та інших західних країн про невизнання результатів президентських виборів у Білорусі 9 серпня, на яких Лукашенко отримав близько 80% голосів.

Мітинги, скріншот: Youtube
Мітинги, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Справжнім переможцем повинна була стати Світлана Тихановська, на думку її прихильників. За офіційними даними опозиційна партія отримала всього 10% голосів і з тих пір перебувала в Литві, побоюючись за свою безпеку.

Зеленський зі свого боку заявляє, що до повторних виборів має бути допущений кожен бажаючий кандидат.

“Якби Лукашенко переміг, то він би переміг, якщо хтось інший переміг, то це хтось інший ... Але всі були б спокійні, без крові, це було б справедливо і увійшло б в історію", — підсумував президент України Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко погрожує віддати робочі місця страйкуючих білорусів українцям.

Як повідомляв "Знай.ua", секретарка Зеленського Мендель наділа той самий халатик на зустріч з гарячим арабським діячем: "і ось знову…"

Знай.ua писав, викидала сміття і опинилася у відділенні: вчительку з Білорусі затримала міліція.