Лідер партії "Батьківщина" та народний депутат України Юлія Володимирівна Тимошенко за підтвердженою інформацією заразилася коронавірусом. Цю інформацію підтвердив екс-нардеп Ігор Мосійчук у соціальній мережі Facebook та її прес-секретар Марина Сорока.

Читайте Знай в Google News!

Мосійчук привітав усіх з Днем Державного Прапора України та побажав Юлії Тимошенко якнайшвидшого одужання та перемоги над COVID-19.

Сорока ж повідомила, що стан лідера "Батьківщини" оцінюється як важкий. Температура тіла у народного депутата піднялася до 39°C.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також відомо, що разом з Юлією Тимошенко захворіла її 40-річна дочка Євгенія і чоловік — Артур Чечоткін.

Сама політик з ранку на своїй сторінці в соцмережі Facebook лише привітала українців з Днем Державного Прапора і ніяк не прокоментувала інформацію з приводу захворювання.

Однак відомо, що депутат досить часто здійснювала зустрічі з журналістами не використовуючи при цьому Засоби індивідуального захисту, а також не дотримуючись правил соціального дистанціювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова мінімалка в Україні, "тортури" Ощадбанку, вірусні тусовки в Одесі та атака нової епідемії - головне за ніч.

Як повідомляв "Знай.ua", не короною єдиною: в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Знай.ua писав, що ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу-МОЗ оновило статистику на 23 серпня.