"У черзі", — Зеленський розповів, коли Україна отримає вакцину від китайського вірусу

Президент Володимир Зеленський заявив, що вже звернувся в усі органи для отримання вакцини після завершення її випробувань.

"Україна записана в усі черги для отримання вакцини від коронавірусу", заявив Володимир Зеленський. Однак на сьогоднішній день ніякої інформації про те, коли саме вакцина буде готова. Зеленський попросив особливо серйозно поставитися до ситуації з поширенням COVID-19, поки немає вакцини. Зеленський нагадав, що необхідно дотримуватися соціальної дистанції і носити маски на вулицях, в транспорті, в громадських місцях і т. д.

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

Вчителі замучили батьків протизаконними карантинними вимогами: "Який ще документ треба?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 українським школярам доведеться вчитися по-новому. Однак як саме — залишається доволі невизначеним. Школи дають батькам суперечливі рекомендації і вимоги, і розібратися в них не так просто.

Школа / фото: Unsplash
Школа / фото: Unsplash

Зеленський сказав, що провів би перевибори, Лукашенку варто послухати: "Уявімо, що я впевнений у собі"

Президент України Володимир Зеленський під час інтерв'ю повідомив, що Олександр Лукашенко буде готовий до нових виборів лише в тому випадку, якщо буде впевнений у своїй перемозі.

На місці білоруського лідера Зеленський точно б провів повторне голосування і запросив міжнародні групи в якості спостерігачів.

Ці зауваження з боку президента України прозвучали після заяви Євросоюзу та інших західних країн про невизнання результатів президентських виборів у Білорусі 9 серпня, на яких Лукашенко отримав близько 80% голосів.

Олександр Лукашенко, скріншот відео
Олександр Лукашенко, скріншот відео

Юлія Тимошенко у важкому стані, прес-секретар сподівається на лікарів — "Бореться"

Лідер партії "Батьківщина" та народний депутат України Юлія Володимирівна Тимошенко за підтвердженою інформацією заразилася коронавірусом. Стан лідера "Батьківщини" оцінюється як важкий. Температура тіла у народного депутата піднялася до 39°C.

Юлія Тимошенко, фото: Wikipedia
Юлія Тимошенко, фото: Wikipedia

Зупинилося серце зірки Red Hot Chili Peppers: "Був унікальним хлопцем..."

У Сполучених Штатах Америки помер колишній гітарист Red Hot Chili Peppers Джек Шерман. Музиканту було 64 роки, причини смерті поки невідомі.

Джек Шерман, фото: РБК
Джек Шерман, фото: РБК