У вівторок, 25 серпня, майже у всіх областях України прогнозується дощова і прохолодна погода. У той же час на Сході і Півдні країни збережеться спека і буде сухо.

Читайте Знай в Google News!

Найтепліше буде в Миколаївській, Херсонській та Донецькій областях. Там стовпчики термометра покажуть +31 +33 градуси. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозом, рясні дощі з грозами і шквалистим вітром слід очікувати на всій території Заходу, Півночі і центру України. Так, на Буковині та Волині температура повітря не підніметься вище +22 +24 градусів.

У Києві у вівторок також пройдуть дощі, а температура повітря знизиться до +22 +24 градусів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

25 серпня відзначається день пам'яті святих Фотія і Анікіти. За старих часів помітили, якщо в цей день дощить – бабине літо коротким буде, а якщо погода тепла і ясна – слід чекати хорошого врожаю білих грибів. З 25 серпня починаються перші ранні заморозки в повітрі. Починають опадати перші кленові листя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас. Такий прогноз озвучив синоптик Укргідрометцентру Роман Мурмило.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.