У середу, 26 серпня, по всій Україні переважатиме суха і тепла погода. Спека поступово повертається, але осінь вже пробирається в країну і скоро витіснить літо.

Температура повітря буде помірною на Заході та Півночі і сягатиме +25 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Не сумуйте, осінь ще возиться, пакуючи валізи, а ми ще не просто погріємося, а й встигнемо знову побурчати на спеку", - зазначила синоптик.

На Півдні, Сході та в більшості центральних областей, крім Вінницької, буде дуже тепло – +25 +30 градусів.

Найспекотніше в цей день буде на Луганщині, там повітря прогріється до +29 +31 градуса. При цьому прохолода очікується на Київщині та Сумщині. Там стовпчики термометрів покажуть максимум до +22 +24 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вітер буде північно-західний, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок без опадів, але не дуже жарко. Температура повітря в столиці складе +22 +24 градуси. За прогнозом Діденко, більш спекотною погода в столиці буде у вихідні, 29-30 серпня.

Завтра, 26-го серпня, гребінь високого атмосферного тиску витіснить оцю сьогоднішню репетицію осені, яка відбувається у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 25 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

26 серпня вшановується пам'ять святителя Тихона, Задонського Чудотворця. Наші предки в цей день прибиралися в сараях і льохах, щоб до зимових сховищ не прищепилися осінні гнилі. Спостерігали в цей день за горобиною: якщо цвітіння горобини пізніше, можна очікувати довгої і теплої осені.

погода на 26 серпня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.