Глава Нацполіції Клименко отримав 78 тисяч грн надбавок до зарплати: майже вдвічі більше окладу

Голова Національної поліції Ігор Клименко отримав понад 78 тисяч гривень надбавок до зарплати і отримав у цілому за липень 121 435 тисяч гривень. При цьому сума, яку отримав на руки глава Нацполіції, не уточнюється.

Читайте Знай в Google News!

Ігор Клименко, фото: Нацполіція
Ігор Клименко, фото: Нацполіція

Хворій на Covid-19 Тимошенко стало гірше, підключили до апарату: лікарі розповіли правду про стан політика

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Стан лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка захворіла Covid-19, погіршився і оцінюється як стабільно важкий. Політика підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Юлія Тимошенко, скріншот відео
Юлія Тимошенко, скріншот відео

Вересень змін: українці восени зіткнуться з перерахунком пенсій, подорожчанням долара і оренди

З вересня в Україні набудуть чинності деякі зміни. У тому числі зміниться вартість оренди квартир, подорожчає долар, підвищаться соціальні стандарти.

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

У Києві пограбували гендиректора "1+1 Продакшн"

У Києві зловмисники пробралися в квартиру генерального директора одного з центральних телеканалів "1+1 Продакшн" Дмитра Зубка. Домушники відчинили двері квартири відмичкою, пошкодили замок вхідних дверей, та винесли цінні речі.

Українцям підняли мінімалку до 5 тисяч – заживемо "по-багатому"

Верховна Рада прийняла законопроект №3963 "Про внесення змін до ЗУ "Про Державний бюджет України на 2020 рік", який передбачає підвищення мінімальної зарплати до 5000 гривень з 1 вересня. За документ проголосували 295 депутатів.

Комунальні платежі, фото Сьогодні
Комунальні платежі, фото Сьогодні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше