Середина робочого тижня для більшості регіонів України видасться сухою, опади малоймовірні. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. За її словами, 26 серпня Україна буде перебувати в зонах підвищеного атмосферного тиску, завдяки чому дощі, які накрили Україну 25 серпня, підуть. Завтра парасольки можна буде покласти на поличку або повісити на гачок, вони не знадобляться.

Що стосується температурного режиму, він буде різним, від жаркого, до прохолодного. Найспекотніше буде на Сході, Півдні та в центральній частині України – до +30 градусів. У північних і західних областях нашої країни стовпчики термометрів покажуть комфортні +25 градусів. В деякі регіонах Західної України можливе зниження температури до + 20 градусів.

Погода в столиці завтра буде досить прохолодною. Стовпчики термометрів покажуть 23-24 градуси вище нуля. Ніяких дощів завтра в Києві не очікується. Також Наталка Діденко зазначила, що найближчим часом очікується потепління по всій території України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще