Синдром жертви-жахлива річ. Він змушує людей, над якими знущалися, повертатися до своїх кривдників. При цьому навіть якщо знущання були шокуючими, вони все одно можуть повернутися. Така історія сталася в Запоріжжі. Дівчина повернулася до чоловіка, який знущався над нею 8 років, і навіть заливав у рот окріп, передає Вголос.

Анастасії Шаповалової 25 років, і зі своїм кривдником вона знайома з 16 років. Разом з ним вона прожила 8 років, і навіть народила чоловікові двох дітей. Однак весь цей час він тільки й робив, що знущався над дівчиною. Побої для Анастасії були звичною справою. Про інші знущання вона вважає за краще замовчувати. Однак одна історія все-таки стала надбанням громадськості.

Чоловік серед ночі Залив сплячій дівчині в рот окріп. Анастасія отримала опіки по всьому тілу, її обличчя було понівечене, вона провела в лікарні кілька місяців.

Однак синдром жертви все-таки спрацював. Шаповалова воліла повернутися до людини, яка знущалася над нею. Невідомо навіть, чи писала вона заяву в поліцію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, За побиту в поїзді Анастасію Лугову заступилися знаменитості - їх любить вся Україна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Побита в поїзді Українка досі в лікарні:"боляче, коли на тебе дивляться з жалістю".

Також "Знай.uа" писав, "Не мовчи": потерпіла від насильства в поїзді Анастасія Лугова зробила перший крок до подолання проблеми.