Популярна компанія для пересилання посилок Нова пошта запустила сервіс безпечних покупок. Про це розповіли в прес-службі компанії.

Читайте Знай в Google News!

Послуга "сейф-сервіс"дає додаткові гарантії при здійсненні покупок, якщо оплата передбачає перерахування з карти на карту.

Нова опція дозволить здійснити покупку або продаж через Мобільний додаток або бізнес-кабінет сайту Нової Пошти.

При цьому сума за покупку відразу продавцю не йде, а тільки резервується. Після цього продавець відправляє товар. Після того, як одержувач її забрав — кошти перераховуються продавцю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Таким чином-ніякої передоплати і ніякого шахрайства.

Раніше повідомлялося, що нещодавно менеджер Олексій Іванкін звернув увагу на те, що компанія "Нова Пошта" і "ПриватБанк" зникли з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, ТОВ і громадських підприємств. З точки зору закону, вони тимчасово припинили своє існування: протягом мінімум трьох днів, з 14 по 17 серпня, таких організацій не існувало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нова Пошта і ПриватБанк припинили "існування" - українцям радять приготуватися.

Як повідомляв Знай. ua, ВООЗ закликала світ більше не вводити обмеження

Також Знай. ua писав, що ужгородка відкрила посилку на Новій пошті і обімліла.