Стало відомо, що групу молодих людей, підозрюваних у нападі та обстрілі автобуса у Харківській області затримали співробітники поліції.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, затримали нападників у Красноградському районі Харківської області. В результаті нападу двоє громадян отримали поранення з травматичної зброї, ще один – черепно-мозкову травму.

скріншот поста Геращенка в Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сегодня на трассе Харьков- Киев произошёл конфликт между двумя группами сторонников разных политических сил. В...

Geplaatst door Антон Геращенко op Donderdag 27 augustus 2020

"Зайчики" в ряд – затримані з м'язами і без мізків, які стріляли в таких самих, що їхали з політичних гастролей. Ніхто не загинув, легкі рани, але на кожного з тих, що беруть участь у цих провокаціях чекає жорстка ракція. Політиканам: той, хто посіяв насильство - отримає по лобі від держави, без політики", - написав міністр МВС Арсен Аваков у Twitter.

скріншот поста Авакова в Twitter

За даними поліції, поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на автодорозі невідомі автомобілем "Міцубісі" заблокували рух мікроавтобуса "Мерседес", в якому знаходилися представники ГО "За життя", і змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля "Міцусібі" вийшло кілька людей і з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого зникли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у четвер, 28 серпня, під Харковом розстріляли автобус з пасажирами. Народний депутат Ілля Кива припустив, що в цьому замішані полк "Азов" і "Національний корпус".

Як повідомляв портал Знай.uа, 30 Липня Нацкорпус змусив плакати журналістів у Києві.

Також портал Знай.uа писав, що після нападу на депутата "ОПЗЖ" було виставлено ультиматум: "Вимагає очистити Одесу".