Відома астролог Василиса Володіна розповіла, на які знаки Зодіаку чекає успіх і щастя вже у вересні.

Читайте Знай в Google News!

Рак

Миттєвої удачі варто чекати з 9 по 15 Вересня. Астролог радить зосередитися на важливих сферах життя і поставити перед собою цілі. Весь місяць ретроградний Марс впливатиме на Раків, посилюючи їх вміння, в тому числі керувати людьми. Однак можливий незначний занепад сил і відсутність енергії.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Скорпіон

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У вересні з'являться неприємні критики, які спробують збити вас з наміченого шляху, але Володіна пропонує ігнорувати чужу думку, критику. Творчі заняття, активна робота, відпочинок за улюбленою справою – розженуть хмари над головою і повернуть оптимізм, відмінний настрій і думки про те, як зробити життя ще краще.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Водолій

Астролог пророкує, що у вересні планети зможуть допомогти Водоліям знайти себе в новій справі або любовних відносинах. Найкраще довіритися потоку подій і голосу власної інтуїції. Поставте перед собою мету і впевнено до неї йдіть. Якщо не відхилятися від наміченого курсу – все вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чого не можна робити з обручкою – прикмети, які привернуть щастя в сімейне життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, названі знаки Зодіаку, які живуть у постійній напрузі.

Також портал Знай.uа писав, легко закохатися і неможливо забути: які знаки Зодіаку вражають магнетизмом.