В Україні не будуть забороняти покупку старих іномарок, які в основному імпортують з США. Про це йдеться в доопрацьованому проекті постанови Уряду про реєстрацію авто, який опублікований на сайті МВС.

Читайте Знай в Google News!

Однак дане рішення може бути не остаточним і документ може бути змінений, так як проект поки що не вносили на розгляд до Кабміну.

Раніше в проекті передбачалася нова процедура реєстрації іномарок, згідно з якою якщо у машини раніше була реєстрація іншої держави, то для реєстрації в Україні потрібні документи, що підтверджують першу реєстрацію.

Їх потрібно перевести на українську мову в консульстві тієї країни, з якої ввозиться машина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

При цьому в Україні за останні роки автомобілі з США зі статусом" для утилізації " стали дуже популярні. Їх скуповують на американських аукціонах за низькими цінами, привозять і відновлюють. Ціна такої машини в Україні навіть після капремонту виходить набагато нижче, ніж у старого, але не битого аналога на авторинках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці масово скуповують старі авто, експерти назвали причину.

Як повідомляв Знай. ua, після пандемії автомобілістів побільшає, експерти оприлюднили цікаву статистику.

Також Знай. ua писав, що експерти назвали причину різкого подорожчання б.у. авто.