У суботу, 29 серпня, по всій Україні очікується відчутне потепління. Така погода потішить українців в останні дні літа. У деяких областях країни стовпчики термометрів покажуть +30 +32 градуси.

Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, найтепліше буде в Чернівцях, тоді як найхолоднішу погоду слід очікувати в Сумах і Чернігові.

На Західній Україні буде найтепліше, очікується +28 +30 градусів, без опадів. Схід країни також буде насолоджуватися сонцем і теплом. Температура повітря складе +25 +27 градусів.

Найсвіжіше буде на півночі України: +24 + 26 градусів. Сонце там іноді ховатиметься за хмарами, проте опадів не прогнозують. На півдні стовпчики термометрів покажуть +27 +29 градусів.

У Києві в суботу буде сухо і ясно. Температура повітря в столиці буде в межах +26 +28 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

погода на 29 серпня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

28 серпня відзначається свято Спаса Нерукотворного. Наші предки помітили, якщо в цей день буде заморозок – осінь тривалою буде. А якщо журавель відлетить до третього Спасу, то на Покров (14 жовтня) буде морозно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.