В Україні дані про трудовий стаж можна зберігати не лише у традиційній паперовій трудовій книжці. Держава все активніше просувається в цифрову еру, тому тепер доступним став і сервіс електронної трудової книжки. Завдяки йому інформація зберігається централізовано, без ризику її втрати, а всі обрахунки і подання робляться автоматично.

Читайте Знай в Google News!

Про переваги електронної трудової книжки йде мова в соціальній рекламі, розміщеній на фейсбук-сторінці видання "Пенсійний кур'єр". Серед очевидних переваг — те, що електронний документ точно не зможе згризти собака.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

"Знайомтесь – зручний та доступний електронний сервіс від Пенсійного фонду України для кожної застрахованої особи.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Електронна трудова – це можливість:

- зберегти в електронному вигляді інформацію про трудову діяльність та сплачені страхові внески;

- за потреби – внести зміни чи уточнення.

Дивіться відео про “Електронну трудову”, користуйтесь онлайн сервісами Фонду!", — йде мова в оригінальному повідомленні.

ЕЛЕКТРОННА ТРУДОВА КНИЖКА Знайомтесь – зручний та доступний електронний сервіс від Пенсійного фонду України для кожної...

Geplaatst door Пенсійний кур’єр op Vrijdag 28 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше