Facebook і Instagram, 42-річна дружина президента України Володимира Зеленського Олена заявила про існування лише двох її офіційних акаунтів у Facebook і Instagram. Вона поскаржилася, що останнім часом тільки і натрапляє на повідомлення, написані нібито від її імені.

Читайте Знай в Google News!

"Це — мій кіт. І він, як і я, не радий, що в мережі з'являються фейкові акаунти. Останнім часом вже кілька разів наштовхувалася на нібито "мої" повідомлення або коментарі в соцмережах і Telegram-каналах. Розумію, що не можу на це впливати: вони будуть з'являтися незалежно від мого бажання або згоди. Але дуже не хочу, щоб один з таких фейків когось образив або ввів в оману", — написала перша леді в підписі до фотографії з веслоухим котом.

Вона заявила, що будь-яка інформація "з перших вуст" публікується лише на цих двох сторінках. У неї відсутній офіційний канал в Youtube або Telegram, однак якщо щось зміниться-вона обов'язково про це повідомить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у Франківську школи та садочки не відкриють 1 вересня - Марцінків озвучив рішення під тиском Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", спробувала у п'ятьох хлопців: Українська Піцерія викликала гнів рекламою для дорослих.

Знай.ua писав, у Києві на "Вокзальній" пробка з приїжджих - студенти та заробітчани повернулися до столиці. Станція метро "Вокзальна" працює в звичайному режимі. Черга, що утворилася вранці, пов'язана з приїздом до Києва людей з передмість.