У п'ятницю, 28 серпня, стало відомо про те, що народний депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Гео Лерос заявив про підпал свого автомобіля.

Читайте Знай в Google News!

Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Мені підпалили машину, це п*здець якийсь, бл*ть", - обурився на відео нардеп.

Варто відзначити, що інші подробиці інциденту Гео Лерос не розповів. Парламентарій також опублікував відео, на якому видно, як палахкотить його автомобіль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На відео нецензурно висловлюються, 18+

Geplaatst door Geo Leros op Vrijdag 28 augustus 2020

Раніше повідомлялося про те, що Служба безпеки України затримала підозрюваного в організації підпалу автомобіля журналістки "Радіо Свобода" у Львові Галини Терещук.

Затриманий 43-річний старший оперуповноважений кримінальної поліції Франківського відділу, за версією слідства, у змові із замовником підшукав виконавця, дав йому завдання, а після цього передав кошти за виконану роботу. Підозру йому підготували ще 11 лютого, але він переховувався, його оголосили у розшук.

Нагадавши, "джентельменська угода": у Зеленського анонсували кодекс етики, як каратимуть "слуг народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, блогер заявив Миколі Тищенку: "Створіть, і у**буйте туди всією командою разом з президентом".

Також портал Знай.uа писав, що народного депутата Миколу Тищенка призначили керівником міської організації Києва партії "Слуга народу". Серед критиків виявився його однопартієць Гео Лерос.