30 серпня на телеканалі СТБ планується старт випусків містичного реаліті-шоу "Слідство ведуть екстрасенси". Жена Шулакова і Рубіна Цибульська, які є найсильнішими ясновидцями, зроблять спроби, щоб з'ясувати причину переслідування дівчини зловісною тінню.

Читайте Знай в Google News!

Слідство ведуть екстрасенси, фото: СТБ

Молода мати Аніта Алмазова вважає, що стала жертвою потойбічного. Це почалося з нею ще в студентські роки. Їй потрібно було забрати конспект у однокурсниці в гуртожитку і вирішивши скоротити шлях, дівчина скористалася навігатором, який в підсумку привів її на Старе кладовище. Там, в кущах, знаходилося щось жахливе.

Згодом дівчина втекла з кладовища, але з цього моменту дивна тінь переслідувала її, тому Аніта раз у раз потрапляла в смертельні ситуації, одна з яких зачіпає її другого малюка. Вона втратила дитину, будучи вагітною і це змусило в розпачі звернутися до екстрасенсів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"]789510[/img]

Ясновидиця жена Шулакова заявила: "Я відчула, що є якась жахлива таємниця, яку ми повинні сьогодні відкрити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських без макіяжу засвітила головне в грайливій піжамі.

Як повідомляв "Знай.ua", старість не щадить нікого - фанати не впізнали улюблену Валюху зі "Сватів"

Знай.ua писав, дочка Кузьми Скрябіна з красенем-чоловіком знайшла "Місця щасливих людей": непорушна любов.