Компанія "Roshen", що належить експрезиденту України Петру Порошенку, відкрила у Києві у своєму публічному просторі музичний фонтан. Однак, як звернули увагу журналісти, днем для відкриття була обрана трагічна для новітньої історії України дата — 29 травня, день Іловайської трагедії.

Читайте Знай в Google News!

Відео з відкриття фонтану ділиться видання Страна на своєму офіційному телеграм-каналі.

"Площа сухого фонтану становить 1 000 кв. м. Струмені фонтану розташовані так, що між ними можна спокійно гуляти. Більше 100 гейзерів досягають 2 м у висоту у пішохідному режимі та 3 м у режимі шоу. Вже з перших днів осені жителі та гості Києва зможуть абсолютно безкоштовно насолоджуватись дивовижним дійством, під час якого потужні струмені води злітають вгору під музику у супроводі світлових та музичних ефектів", — розповідають про проєкт у пресслужбі компанії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На 29 серпня у фонтанів була запланована інтенсивна розважальна програма, яка включала в себе відеомапінг, вечірню фонтанну анімацію та світло-музичні шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський прокоментував рішення суду про арешт картин з приватної колекції Петра Порошенка. Так, Київський апеляційний суд скасував арешт колекції з 43 картин колишнього президента. Постанова суду оскарженню не підлягає.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд вдруге не зміг обрати запобіжний захід Порошенку і оголосив перерву в засіданні.

Також портал Знай.uа писав, що екс-президента Петра Порошенка звинуватили у державній зраді