В Україні продовжує бути критичною ситуація з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Одна з ймовірних причин цього-недбалість у дотриманні карантинних норм. Блогер Сергій Наумович звернув увагу на ситуацію на знаменитому одеському Привозі — там в масках не побачити ні продавців, ні покупців. Такий саботаж протиепідемічних заходів українцями може мати серйозні наслідки, припускає публіцист.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост Наумович розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Привоз, фото Facebook
Привоз, фото Facebook

"Що там? Нові рекорди по зараженню "ковидом" на цьому тижні? Так буде ще більше! Ось, наприклад, одеський "Привоз". Ніяких обмежень. Носіння маски не потрібні. Ні від покупців, ні від продавців. Всім пох, все забили. І це ж я був вже під кінець дня... Та ж сама картина - у багатьох одеських торгових центрах.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Одесити знають що в магазин "Таврія В", наприклад, без маски не зайдеш. Там просто охоронець не пустить, а касир відмовиться обслуговувати. Що заважає зробити те ж саме в інших місцях скупчення людей? Для такого заходу закладу не потрібно будь-яких вкладень. 0 грн 0 коп. необхідно тільки бажання!

Але в більшості випадків ми спостерігаємо лише бажання саботувати будь-які антиепідеміологічні обмеження і рекомендації, через що всю країну можуть через місяць-другий знову занурити в жорсткий карантин", - йдеться в оригінальному пості.

Что там? Новые рекорды по заражению «ковидом» на этой неделе? Так будет ещё больше! Вот, например, одесский «Привоз»....

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zondag 30 augustus 2020

На фото можна побачити жваву торгівлю на ринку — і дійсно, практично нікого в масці не розглянути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.