На Рівненщині від профілю директора Костопільської спецшколи у Facebook з'явився коментар, де дітей з інвалідністю фактично назвала "карою Божою". Це викликало обурення у керівниці громадської організації, яка опікує дітей з інвалідністю, Маріанни Онуфрик.

Читайте Знай в Google News!

У своєму пості в Facebook керівниця ГО " СОЦІАЛЬНА Синергія" Маріанна Онуфрик опублікувала скрін коментаря, який нібито залишила директор Костопільської спецшколи Марія Шама.

Маріанне, яка виховує дитину з інвалідністю і відстоює право на сім'ю таких дітей, Марія Шама відповіла:"А якщо у вас така дитина є, то вас Бог мало покарав".

Директор Костопільської спеціальної школи Марія Шама стверджує, що не могла такого написати і була в шоці від активності на своїй сторінці.

" я є у Facebook, але я такого не писала. Відгуки Я знаю ту людину, чи є в неї діти, я такого взагалі не могла написати, ви що. Мені що, потрібні зайві проблеми? Могли підставити, в школі таке робиться, що могли що хоч зробити", – заявила Марія Шама.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Марія Шама заявила виданню Суспільне, що вже кілька днів не заходила в соціальні мережі і не писала таких коментарів. Крім того, в спецшколі у неї завжди відкритий кабінет і доступ до ноутбука мають інші працівники.

Однак Маріанна зазначила, що Шама часто залишає коментарі до постів, які стосуються постанови Уряду №586 і вступає в суперечки з тими, хто відстоює право дітей на сім'ю.

" і під постами Мінсоцполітики ця Марія дуже активна, і ці коментарі схожі на ті, що вона дає, а вже зараз відмовляється. Вона дуже там активно пише, і під постами української мережі за права дитини. Я в своєму житті наслухалася дуже багато і про кару Божу, і іншого, мене такі коментарі не зачіпають. Вона відстоює свій бізнес на дітях, на чужій біді", – сказала керівник ГО "СОЦІАЛЬНА Синергія" Маріанна Онуфрик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як діти підуть до школи з 1 вересня, уроки, харчування, медогляд та виявлення хворих.

Як повідомляв Знай. ua, вчителі подали в суд на Моргенштерна.

Також Знай. ua писав, що у Запоріжжі шкільний учитель зламав руку жінці.