Надзвичайний випадок стався під час фестивалю повітряних зміїв на Тайвані. Трирічна дівчинка схопилася за мотузку одного з них і за мить опинилась у повітрі на 10-метровій висоті.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у випуску ТСН.Ранок за 31 серпня 2020 року.

У розпал шоу трирічна дівчинка хотіла спіймати одного змія, схопила за мотузку і уже за мить опинилась у повітрі на 10-метровій висоті. Кілька секунд на очах у шокованого натовпу дитину розкачувало з боку в бік, а потім вона почала падати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Батьки просто бились в паніці, вони не встигли зреагувати на інцидент. Ніхто й подумати не міг, що змій має таку силу, щоб підняти із землі 3-річну дитину.

Дівчинка дивом залишилась абсолютно неушкодженою, хоча й страшенно перелякалась. А фестиваль після випадку дочасно завершили.

На щастя, дитина народилась у сорочці і змогла втриматись - не відпустила повітряного змія, а могло все закінчитись трагедією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жорсткий карантин в Україні: слуга народу сказав, чого чекати найближчим часом.

Також Знай.ua писав, що в Херсоні поліцейські виявили молоду маму з трирічною дитиною на руках, яка збиралася повіситься на очах у дитини. Її з петлі врятували патрульні поліцейські, які опинилися поруч.