Немає грошей на найнеобхідніше - українці розповіли, як жити на 5 тисяч гривень

В Україні кожна третя сім'я ледве зводить кінці з кінцями. Їм не вистачає коштів на найнеобхідніше-нормальну їжу. Такі дані опублікував Держстат з посиланням на дослідження стану громадян. Було опитано близько 15 мільйонів сімей. 3% сімей не можуть придбати собі нормальну їжу. При цьому кожній другій родині достатньо коштів на їжу та інші предмети. Тільки кожна 10 сім'я може не тільки купити нормальну їжу, але і відкласти кошти.

Читайте Знай в Google News!

Вчилися в одній групі: в Чернівцях дві юні студентки раптово пішли з життя одна за одною

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У Чернівцях раптово відійшли у вічність дві юні учениці Вищого професійного училища №3. Трагедія трапилася протягом місяця. Дівчата вчилися в одній групі. Про це поінформували на Facebook-сторінці закладу. 28 серпня відійшла у вічність Світлана Мельник з с. Довгопілля Путильського району.

свічки, ілюстративне фото з вільних джерел
свічки, ілюстративне фото з вільних джерел

Близькі зниклих безвісти на Донбасі поділилися болючим досвідом пошуків:"Знайшли в морзі ще якусь кістку"

Війна на Донбасі забрала тисячі життів, і остаточний перелік її жертв продовжує зростати. Але не меншим є горе тих, чиї рідні чи близькі пропали безвісти — їм доводиться чекати, шукати, втрачати або знаходити надію — і все це в специфічних українських реаліях.

Зеленський мріє посадити в крісло мера Тернополя відомого коміка - свої скрізь потрібні

Партія "Слуга народу" планує затвердити кандидатами на місцеві вибори колишніх колег президента Зеленського – коміків, які грали в КВК і виступали в інших гумористичних програмах. 31 Серпня ці кандидатури затвердять на партійному з'їзді. Про це пише Главком.

Зірка "Світу навиворіт" Комаров принизив значення Зеленського: "До нього не торкатися"

Український журналіст, мандрівник і ведучий пізнавальної телепередачі "Світ навиворіт" про подорожі в різні країни світу Дмитро Комаров опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографії з Володимиром Зеленським і повідомив своїм шанувальникам приємну новину.

Дмитро Комаров, фото Instagram
Дмитро Комаров, фото Instagram