Українським школярам можливо влаштують позапланові канікули. Це відбудеться під час місцевих виборів, які заплановані на 25 жовтня.

Відповідну заяву зробив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Читайте Знай в Google News!

У більшості, традиційно, виборчі комісії перебуватимуть у школах. МОЗ разом з ЦВК зараз займається розробкою механізму для безпечного і комфортного проведення виборів в умовах пандемії.

"якщо ви питаєте про школи, то ми вже зараз розуміємо, що необхідно робити додаткові невеликі канікули, щоб в той час, коли буде засідання комісій і підрахунок голосів, діти не вчилися", - заявив Степанов.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що крім звичного приладдя їм знадобляться медичні захисна маска. Українські журналісти підрахували, що одному учневі на перший семестр знадобиться мінімум 154 одноразових масок, при використанні двох масок під час уроків.

За інформацією медиків, для учнів 5-11 класів рекомендується використовувати захисні маски або респіратори під час навчання. Згідно з рекомендаціями лікарів, міняти захисну маску потрібно раз в 3 години, а значить, школяреві потрібно мінімум 2 маски в день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, школярі з Франківська повстали проти дистанційного навчання.

Як повідомляв Знай. ua, Нова мінімалка, закони для бізнесу і" червона зона " в школах, що ще принесе 1 вересня українцям.

Також Знай. ua писав, що новий навчальний рік в Україні, батьків попередили про витрати, 150 масок на перший семестр.