У місті Полтава стався жорсткий конфлікт між дівчатами. Кілька груп молоді брали участь в даному конфлікті, біля караоке-бару "Грамофонъ". Дві дівчини побили ногами і руками третю по голові, при цьому жоден чоловік не втрутився в жіночий конфлікт.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного полтавського Telegram-каналу.

За відео можна зрозуміти, що дві дівчини лежать на землі і їх намагаються якось розняти хлопці, але потім молоді люди тікають на свою бійку, а дівчина сідає на подругу зверху і б'є кулаками в голову. Раптом підбігає ще одна і починає бити жертву ногами по голові. Причому деякі чоловіки в цей час стоять і чекають, поки все закінчиться.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коли вирішуємо з корєшами, хто вітатиме училку 1-го вересня. Дуже цікаво, але них*я не зрозуміло. За словами підписниці, треш почався досить несподівано. Бидлота вивалилася з грамофона і почала бити білявку. Пи*дилися поруч ще й хлопці", - підписано кадри.

Обережно, відео містить нецензурну лексику і сцени насильства. По ще одному відео стає зрозуміло, що біля бару билися ще кілька груп молоді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Києві схопили нелюда, який роками бив стареньку матір - пенсія йшла на горілку.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві на блошиному ринку покупець побився з продавцем за купу барахла: "Ти що мені впарив?".

Знай.uа писав, нічний Львів здригнувся від моторошного побоїща, "братки" схопилися за кийки і пішли "стінка на стінку".