У середу, 2 вересня, по всій території України очікується сонячна і спекотна погода. Однак на Заході країни почався осінній сезон з дощами.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргірометцентру, в цілому температура повітря в країні триматиметься в межах +33 +35 градусів.

На Західній Україні протягом дня дощитиме, лише на Івано-Франківщині сонце порадує мешканців Прикарпаття. Стовпчики термометрів покажуть +23 +25 градусів.

Схід країни тим часом зможе насолодитися сонцем і теплом. Температура повітря триматиметься на рівні +31 +33 градусів.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

На півночі України сонце іноді ховатиметься за хмарами, проте опадів не прогнозують. Синоптики там прогнозують +31 +33 градуси. На півдні стовпчики термометрів покажуть +33 +35 градусів.

У Києві в середу обіцяють суху і трохи хмарну погоду. Температура повітря в столиці буде в межах +31 +33 градусів.

погода на 2 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

2 вересня відзначається день пророка Самуїла. Починають збиратися в зграї перелітні граки. З'являються зимові опеньки. Наші предки помітили, якщо в цей день буває грім, то осінь буде довгою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.