В Україні діє адаптивний карантин, з великою ймовірністю, його продовжать і в листопаді. Про це заявив в одному з інтерв'ю прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте Знай в Google News!

За його словами, у вересні-жовтні українців чекає досить напружений момент з проходженням чергової хвилі коронавірусу.

"Зараз ми продовжили карантин фактично до початку листопада. Очевидно, що він, напевно, буде продовжений і далі ... незважаючи на ті показники, які ми зараз маємо, у вересні-жовтні буде досить напружений момент з проходженням чергової хвилі коронавірусу. Тут важливо правильно підготувати медичну систему, лікарів, обладнання, лікарні, підвести кисень до ліжок", - заявив в одному з інтерв'ю прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відвідав "Новатор", фото pvisti.km.ua
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відвідав "Новатор", фото pvisti.km.ua

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За його словами, результатом такого збільшення хворих буде завантаженість лікарняних ліжок по країні на 80%.

Варто нагадати, що в Україні 1 вересня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 123 303. За останню добу зафіксували 2141 новий випадок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ужгородським школярам видали маски і спирт - як відзначили в місті "карантинний" День знань.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шмигаль прогнозує рекордну кількість заражених вже в кінці вересня: до чого готуватись українцям.

Також, "Знай.uа" писав, що професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.