В Україні 3 вересня прогнозується різкий перепад температур. Якщо на заході очікується від +20 вдень, то Південь нагріється до +36 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці зазначила, що в Україну йде пора під назвою "кисло-солодка" через такий контраст температурних показників.

"На Сході, Півдні, в більшості центральних областей втримається спека, +30 +36 градусів. На півночі вже кусатиметься менше, +26 +29 градусів, хіба на Сумщині ще попече", - написала синоптик.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

А ось Захід України буде під впливом свіжого повітря – +20 +26 градусів. Вранці та ввечері Діденко рекомендує жителям регіону виходити на вулицю в "тоненьких пуховичках".

"Дощі можливі місцями в західних областях, ввечері волога дійде до Житомирщини та Вінниччини", - додала вона.

У Києві в цей день опади малоймовірні. Спека трохи осяде, максимум в столиці очікується +27 +28 градусів.

В Україну надходить пора, коли найпоширенішим словосполученням буде - 'кисло-сладке‘. Так практично всі баби на базарах...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 2 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.