У четвер, 3 вересня, очікується ослаблення спеки в більшості регіонів України. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, вже завтра українці зможуть відпочити від спеки. Зокрема, в північних і центральних областях спека ослабне. Стовпчики термометрів в цих регіонах покажуть до + 26... + 29 градусів. На Західній Україні буде ще прохолодніше, тут термометри покажуть 20-25 градусів вище нуля.

У більшості регіонів України очікується сонячна і ясна погода. Імовірність дощів на більшості території нашої країни дуже низька. Однак західна частина нашої країни знову буде під впливом циклону, а значить, доведеться знову прихопити з собою парасольки. Зокрема, дощі очікуються на Закарпатті, на Львівщині, в Івано-Франківщині, а також на Волині. До вечора дощі можуть дійти і до частини центральних регіонів-Житомирщини та Вінниччини.

Четвер, 3 вересня, в Києві також видасться сухим, теплим і сонячним. Імовірність дощів дуже низька. Повітря прогріється до 28 градусів вище нуля. У п'ятницю в Україні похолодає ще сильніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.