У суботу, 5 вересня, по всій Україні стане помітно тепліше. У більшості областей буде сонячно і без опадів. У той же час для центральних і південних регіонів прогнозують дощі.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, середня температура повітря в країні коливатиметься від +23 до +28 градусів. Найтепліше буде на Сході – +26 +28 градусів.

Прохолода очікує жителів Волинської області та Сумщини. Тут буде найхолодніше в Україні – +22 +24. Крім того, парасольки знадобляться жителям Півдня, а також Донецької, Запоріжжя, Черкаської, Полтавської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

погода на 5 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"5 вересня найбільша ймовірність дощів і навіть злив з грозами очікується в південній частині України. Грози можуть супроводжуватися шквалами. Тому будьте обережні, особливо в прибережній зоні", - написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві на вихідних буде сухо і тепло: в суботу до +26 градусів, в неділю до +28 градусів.

Хто сьогодні змерз і вирішив по-осінньому посумувати - не поспішайте. До лежання під пледами і теплими пухнастими котами...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 4 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.