У Києві двоє п'яних молодиків побили священика. Однак клірик не став подавати на них заяву, сказавши лише- "Бог їм суддя". Про це в суботу, 5 вересня, повідомила прес-служба Нацполіції.

Інцидент стався ввечері 4 серпня. Це сталося біля торгово-розважального центру NewWay. Пояснити свої мотиви правоохоронцям ці, з дозволу сказати "люди" так і не змогли. Подробиці і фотографії злочинців опублікували в соціальній мережі Facebook в співтоваристві "Київ Оперативний" .

Свідки розповіли, що пошкодження у священика співробітники "швидкої допомоги" кваліфікували, як серйозні, а ще літній чоловік нещодавно переніс інсульт.

Але найбільше вражає реакція самого потерпілого-священик відмовився писати на бєспрєдєльщіков заяву.

"Правоохоронці спіймали хуліганів, але від написання заяви потерпілий відмовився, так як "Бог їм суддя", — додали в публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вчора поблизу ТРЦ NewWay двоє молодих і не дуже тверезих людей невідомо навіщо побили священика. Лікарі швидкої...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 5 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові футболісти влаштували мордобій на полі, фанати зацінили

Також «Знай.uа " писав, що Українські копи влаштували бійку з підлітками-чим ми краще Білорусі?