Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив про намір скоротити кількість призовників вже цієї осені.

Читайте Знай в Google News!

Таку новину підготувало Головне управління персоналу Генерального штабу ЗСУ. Скорочення передбачається через бажання збільшити кількість військовослужбовців військової служби за контрактом, що потребує деякої реорганізації та якісного укомплектування ЗСУ рядовим та сержантським складом.

Окрім того, Законом України від 04.06.2020 № 680-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо військових звань військовослужбовців», який набирає чинності з 01.10.2020 року, вводяться нові військові звання сержантського та старшинського складу, які будуть розділятися на молодший, старший та вищий склад.

ЗСУ, фото ООС
ЗСУ, фото ООС

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це не єдина законодавча зміна: передбачається покращити механізми соціального захисту військовослужбовців та збільшити рівень матеріального (грошового) забезпечення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Боєць ЗСУ розбив міф про "немічність" армії і звернувся до українців з передової: "Все є, готові до бою".

Як повідомляв портал Знай.ua, Снайпера "ЛНР" замучили свої ж, прийшов здаватися ЗСУ.

Також Знай.ua писав, що Ватажок бойовиків Путіна Пушилін наказав завдати удару по позиціях ЗСУ під Горлівкою.