У понеділок, 7 вересня, на заході Європи розляжеться антициклон Juriy, а на схід від України розташується антициклон Harald. Між ними якимось дивом, як мишка у шпаринку від двох великих котів, прошмигне атмосферний фронт.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє відомий сноптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

За словами синоптика, ця мишка, як це буває, не зважатиме на великих котів і все ж зачепить хвостиком наші західні області.

"Від цього атмосферного руху завтра там погода ускладниться дощами та похолоданням до +18+22 градусів. Проте на Хмельниччині та у Чернівецькій області ще побуде тепло, до +25+29 градусів. До речі, 7-го вересня в західних областях можливий сильний поривчастий вітер. На решті території України ще переважатиме суха антициклональна погода", - йдеться у повідомленні.

Температура повітря становитиме протягом дня +26+30 градусів.
Похолодає у більшості областей України 8-го вересня, окрім Півдня та Сходу, де ще очікується комфортна, практично літня, погода, до +29 градусів.
Між іншим, нічна температура повітря найближчим часом у Карпатах може опускатися до +4+7 градусів, так що любителям ночівлі у наметах варто звернути на це увагу.
У Києві понеділок обіцяє бути сухим та навіть спекотним, вдень до +28+30 градусів.

"Проте вже в ніч на вівторок столицею пройде атмосферний фронт із дощами, який знизить денну температуру повітря до +20+22 градусів. Молоде бабине літо триває, хоча й не всі схвалюють його поведінку. Але хто там у молодості чекав на якесь схвалення?))", - резюмує вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 6 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.