У понеділок, 7 вересня, майже на всій території України пануватиме помірна і приємна осінь. Легке сонце зігріє українців на Хмельниччині та у Чернівецькій області, зате у Карпатах вже буде відчутно холодно.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє відомий сноптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

За словами синоптика, завтра там погода ускладниться дощами та похолоданням до +18+22 градусів. Проте на Хмельниччині та у Чернівецькій області ще побуде тепло, до +25+29 градусів. До речі, 7-го вересня в західних областях можливий сильний поривчастий вітер. На решті території України ще переважатиме суха антициклональна погода.
Температура повітря становитиме протягом дня +26+30 градусів.
Похолодає у більшості областей України 8-го вересня, окрім Півдня та Сходу, де ще очікується комфортна, практично літня, погода, до +29 градусів.
Між іншим, нічна температура повітря найближчим часом у Карпатах може опускатися до +4+7 градусів, так що любителям ночівлі у наметах варто звернути на це увагу.
У Києві понеділок обіцяє бути сухим та навіть спекотним, вдень до +28+30 градусів.

"Проте вже в ніч на вівторок столицею пройде атмосферний фронт із дощами, який знизить денну температуру повітря до +20+22 градусів", - резюмує вона.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 6 september 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прогноз погоди на понеділок, 7 вересня обіцяє бабине літо тільки кільком областям.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.