Застрягла в Ухані Настя з собачкою розбила сім'ю голови міграційної служби України

Дівчина з собачкою з Уханю Анастасія Зінченко наробила шуму у період спалаху коронавірусу в Китаї. Дівчина не покинула пекло коронавірусу лише через свою милу собачку породи шпіц. Виявилося, що по поверненню в Україну у неї відбулися зміни в особистому житті. У соцмережах вона виклала фото з новим коханим-головою Держміграційної служби України Максимом Соколюком.

Читайте Знай в Google News!

Анастасія з Уханю, фото facebook
Анастасія з Уханю, фото facebook

Подружці Путіна Захаровій привидівся "Основний інстинкт" в Білому домі, ганьба на весь світ

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Президент Сербії Олександр Вучич звинуватив представника МЗС Росії Захарову в "примітивізмі", і не безпідставно. Причиною всьому її порівняння засідання в Білому домі з легендарною сценою допиту Шерон Стоун у фільмі "Основний інстинкт". Захарова кинулася виправдовуватися, заявивши, що її повідомлення не так зрозуміли.

Захарова, фото росСМИ
Захарова, фото росСМИ

Лікарю в українському дитбудинку може зійти з рук збочення 5-річних сиріт: "Торкався і показував"

Педофільний скандал стався в Одеській області. Головного лікаря будинку дитини в Ізмаїлі Віктора Проценка звинуватили в розбещенні підопічних сиріт від 5 до 7 років. Про насильство над дітьми в поліцію повідомила медсестра дитячого будинку. Про це написала у соцмережі facebook активістка Зоя Мельник.

Педофілія, фото: youtube
Педофілія, фото: youtube

З життя пішла легендарна акторка і співачка Анні Корді - більше не заспіває зі сцени

Померла легендарна бельгійська актриса і співачка Анні Корді. Про це повідомляє BFM TV. Зірка померла у французькому місті Валлоріс. Їй стало погано, тому до будинку вирушили рятувальники, однак вони так і не змогли допомогти артистці. Вона раптово пішла з життя через зупинку серця. Корді було 92 роки.

Анні Корді, фото з вільних джерел
Анні Корді, фото з вільних джерел

Силовики Лукашенка пустили газ у людей

Протести в Білорусі і не думають вщухати. Протестувальники постійно виходять на вулиці найбільших міст республіки, щоб висловити свою незгоду з результатами президентських виборів, які відбулися ще 9 серпня. Сьогодні, 6 вересня, протестувальники вийшли до резиденції чинного президента.

Фото Українска правда
Фото Українска правда