Коли затонув "Титанік", серед врятованих пасажирів першого класу було практично 100% жінок і дітей. Про це розповів відомий американський політолог і письменник Фарід Закарія у своїй книзі "майбутнє свободи".

Читайте Знай в Google News!

"серед пасажирів другого класу відсоток жінок і дітей досягав 80%. А серед наброду, що їхав в третьому класі, вижили виявилися одні чоловіки, тобто найсильніші. Вони, відштовхуючи жінок і дітей, зайняли рятівні шлюпки. А що ми бачимо у Камерона у фільмі"Титанік"? Все навпаки! У кіно саме багаті пасажири хижо відштовхують жінок і дітей на шляху до шлюпок. Просто якби Камерон зняв, як було насправді, глядач режисерові б не повірив: надто вже в'їлася в кров ця формула "бідні-бідненькі і добренькі, а багаті - злі, жадібні хижаки", - пише політолог.

Титанік, кадр з фільму
Титанік, кадр з фільму

Крім того, етологи - фахівці з інстинктивної поведінки тварин - відзначають: буквальні покидьки, тобто мешканці дна - соціальні низи зграї або племені, субдомінантні особини, що стоять на самих нижніх сходинках ієрархічної сходи, в особистісному відношенні являють собою справжнісіньких покидьків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Саме тому, більш жорстокого правителя, ніж вчорашній маргінал дуже важко собі уявити. Це стосується як тваринного, так і людського світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Титанік з людським обличчям, історія жінки, яка врятувалася з фатального корабельної аварії.

Як повідомляв Знай. ua, Ді Капріо і не снилося, цьому герою" Титаніка " аплодували стоячи, що зробив герой.

Також Знай. ua писав, що Поплавський прикинувся українським Ді Капріо, розкинув руки, як на"Титаніку".